Megéri alakformálót használni? Mielőtt vásárolnál, ezt mindenképpen olvasd el.

Az alakformálóknak rengeteg fajtája létezik. Vannak amelyek a derékvonalra, csípőre koncentrálnak, de léteznek olyanok is, ahol a cél a fenék, combok, lábak formálása. A következőkben a derékvonalra koncentráló alakformálókkal fogunk foglalkozni. Az alakformáló elsődleges célja, hogy keskenyítse az alakod a derekadnál, hogy minél jobban kirajzolódjon a „homokóra” forma. Alapvetően fűzőkre gondol ilyenkor mindenki, de már vannak sokkal modernebb megoldásokat használó termékek is.

A modern alakformálók népszerűségének az oka egyszerűségükben rejlik és abban, hogy gyorsan, viszonylag jó eredményeket lehet velük elérni, de azért lássuk be, nem bírnak varázserővel, nem tüntekik el a felesleget, csak segítenek a célok elérésében. Abban viszont elég hatékonyan. Persze, ami a népszerűséget illeti, a nagy követő táborral rendelkező insta celebek egy-egy posztja azért sokat tud dobni egy adott termék népszerűségén, függetlenül attól, hogy az mennyire kényelmes, biztonságos vagy hasznos. Ezen a közösségi média korszakában azért nem kell csodálkoznunk, de nagyon fontos, hogy mi magunk is nézzünk utána az adott terméknek és tulajdonságainak.

Ha érdekel, hogy az alakformálók biztonságosak, hasznosak és kényelmesek-e akkor tarts velünk a továbbiakban is!

SlimSet™ Alakformáló

Az előd – a régi fűzők

A fűző egy úgynevezett strukturális ruhanemű, amelynek nemcsak díszítő, hanem alakformáló szerepe is van. Alakformáló szerepét sokan tulajdonítják a közismert derékméret-csökkentő hatásának, azonban ennél több titkot rejt. Bevarrt merevítői kitűnő tartást biztosítanak, aminek köszönhetően nem rogyik be, nem gyűrődik össze még ott sem, ahol esetleg eláll a testtől. Így megfelelő alapot szolgáltat a külső ruha kívánt sziluettjének biztosításához. Története egészen az ókorig nyúlik vissza, de több alkalommal élte már virágkorát a történelem során, gondolva itt pl. a XIX. századi francia női divatra. Aztán a XX. század végén megjelentek a rugalmas anyagból készülő új generációs modellek, amik sokat megtartottak az előd hasznából, de káros hatásait igyekezték kiküszöbölni.

Milyen egy modern alakformáló?

Kényelmes és hatékony. Ezekkel lehetne legjobban leírni. A rugalmas anyagának köszönhetően összébb szorítja a derekat de nem préseli össze a belső szerveket mint elődei. A hátoldali részbe merevítő pálcák vannak beépítve, hogy a tartást is javítsa. Tartást? Mi köze ennek a derék körmérethez??? Rengeteg. Elég, ha csak a tükör elé állsz és megnézed magad görnyedt háttal és szép egyenes, kihúzott testtel. Ugye hogy látszik a különbség? Már „laposabb” a hasad, pedig igazából nem tettél semmit. Egy modern alakformálónál nem kell külön tartásjavítót is hordanod, mert ez már be van építve a termékbe.

A feszességet fűzőkapocs sorral szabályozhatod. Elkezded a legszélső sorral, majd ahogy hozzászoksz és csökken a derék körméret, egyre beljebb tudod állítani. Egy jó alakformálónál ez széles skálán állítható, hogy egy termékkel sok szélességet be tudj állítani magadnak. Itt jegyezném meg, hogy nagyon fontos a megfelelő méret kiválasztása!!!

Egy alakformálót a ruha alatt hordunk, így az is elég fontos, hogy rejtetten viselhető legyen és minél kevésbé látszódjon, hogy felvettünk egyet, nyilván nem akarjuk senki tudtára hozni. Erre a célra az igényesebb gyártók a kapcsokat zippzárral vagy behajtható anyaggal szokták elfedni. Igazából mindkét megoldás segít abban, hogy elrejtsd a ruhád alatt. Nyilván az ésszerűség határain belül.

Az már csak hab a tortán, hogy még a melleket is megemeli, köszönhetően a kialakításának. Kicsit összébb és feljebb tolja őket… kész is a „push up” hatás. Köszönjük! 😊

Az eredmények azonnal látszanak. Felveszed és már élvezheted is ezeket az előnyöket. Azonban a tartós eredményekhez hosszabb távon kell viselni, így az is elsődleges szempont, hogy kényelmes legyen. Nagyon fontos, hiszen napi több órás, vagy akár egész napi viseletről van szó.

A test átalakításához azért ettől több kell..

Bármennyi előnye is van egy modern alakformáló használatának, azért csodákat nem kell tőlük várni, mint ahogy a millió fogyókúrás tablettától és eszköztől sem. Egy karcsú és fitt test eléréséhez megfelelő étrend, mozgás, elegendő folyadékbevitel és pihenés szükséges. A strand fazonért tenni kell, nincs mese.

DE az oda vezető úton igenis sokat tud segíteni egy alakformáló, mert:

  • azonnali segítséget nyújt, keskenyíti a derékvonalat
  • javítja a tartást, tartja a derekat-hátat
  • megemeli a melleket
  • mivel kicsit összébb húzza a hasat, vélhetően kevesebb lesz az elfogyasztott étel mennyisége
  • kényelmes, mert hosszabb időn keresztül érdemes viselni

Ha szeretnél egy az USA-ban is az eladási listák csúcsán lévő alakformálót magadnak, látogass el a webshopunkba, ahol kiválaszthatod a számodra megfelelő méretű és színű terméket!