Információ

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléseket minden nap végén feldolgozzuk és másnap feladjuk. Ha csomagautomatába kéred, akkor a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül megkapod a terméket. Házhoz szállítás jellemzően 3-4 munkanapon belül. 

Minden termék vásárlása esetén 14 napon belül visszaküldhető minőségi kifogás vagy ettől eltérő okok esetén is. Ha szeretnél élni a visszaküldés vagy csere lehetőségével, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, üzenetküldéssel vagy telefonon. 

A csere garanciát akkor tudod érvényesíteni, ha a vásárolt termék még nem használt és sértetlen.

  1. a vásárlástól számított 30 napon belül vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@slimset.hu email címen. Jelezd csere igényedet és küld meg a megrendelés azonosítót, amit a számlán találsz.
  2. A weboldalunkon válaszd ki az új terméket, amire cserélni szeretnél, majd vásárold meg a szokásos úton, amit megküldünk neked.
  3. Az eredetileg vásárolt sértetlen terméket küld vissza nekünk az alábbi címre és mi visszafizetjük neked a teljes vételárat.

 

Miben segíthetünk?

Kapcsolat

Ha kérdésed van a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, írj nekünk és ígérjük a legrövidebb időn belül válaszolunk:

 csepzsuzs@gmail.com 

Küldj nekünk üzenetet